<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2408197979157526572\x26blogName\x3dBUTTERFLY+oRaNge\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/\x26vt\x3d26825635324453903', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
NUR AFIFAH MUSTAPHA

Knowing me is so nothing. But to know each other in the world of blogging is the best we can do!

:

Friends:
http://miellatoinkz.blogspot.com/

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Satu Dua Tiga (part 2)
written on Monday, January 3, 2011 @ 6:18 AM ✈

Ngeh ngeh ngeh. Sengih dulu pape hal. Hehe. Ok, yok kita sambung entry lepas. Part 2 punyaaaaaaaaaaa! Lagi hot mungkin?? Auwwww... mana tak hot weh bila tempek Hamis Jalikha kat sini. Hahahaha. Oh yeah, sambung lagi dua orang blogger yg aku gemar usha-usha. Dua orang blogger ni pun tak kurang hebat tahu. Cuma mereka terletak di tempat ke-3 dan ke-4 yg aku suka intai..........


Nombor tiga......


inibelogsaya.blogspot.com

Hot tak? Hot tak? Hot kannnnn minah model sorang nih. Huhu. Lawa ouh Hanis Zalikha nih. Dia paling expert bab posing muka seksi meksi. Model lagi pun kan. Tapi blog dia takat nih the booom la aku cakap. Follower paling ramai kat Malaysia kalau tak silap. Untuk kategori pompuan lah. Hebat kan. Siap dapat award lagi blog dia youuuuu... Pegi la usha kalau rajin. Sila tambah diri anda jadi follower dia. Ngeeeeeee...........


Nombor empat......


cikepal06.blogspot.com

Hoooyeah. Alamak. Aku kurang pengetahuan sikit pasal Cik Epal nih. Aku jarang kaji blog dia. Cuma suka intai gambar dia. Comel-comel. Hehe. You know what???! Rupanya Cik Epal nih senior aku kat sekolah menengah dulu babe! Again, dia jugak senior aku kat UIA sekarang nih. Tak ku sangka dia lah Kak Moon. Feymes pulakkkkkkkk tu blog Epal dia. Pergh! Aku tabik spring ah kat SENIOR ku ini...... :D


Nombor lima.......
(nak jugak menyebok letak gambar yg tak lawa. Perangai tak senonoh pulak tu aku tayangkan kat sini untuk tontonan umum. Wahhaa.....nasib diri. Kau intai sebelah mata pun takpe si Tuan Punya Blog ini)


Comot gila. First time makan aiskrim agaknye.


Abaikan je lah ketidaksopanan aku tu. Hehe.


Hah, bak mai posing molek2 sikit deyh. :D



L.O.V.E
nurafifahmustapha




5 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life