<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2408197979157526572\x26blogName\x3dBUTTERFLY+oRaNge\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/\x26vt\x3d26825635324453903', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
NUR AFIFAH MUSTAPHA

Knowing me is so nothing. But to know each other in the world of blogging is the best we can do!

:

Friends:
http://miellatoinkz.blogspot.com/

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Surat untuk ZACK ZUKHAIRI
written on Thursday, December 9, 2010 @ 3:53 AM ✈


Mana perginya Zack Zukhairi dari dunia blog nih?? Ini la soalan yg akhir-akhir ni kelihatan dalam kalangan blogger kita. Aku pun sebenarnya nak utarakan soalan yg sama. Mana Zack pergi ehh??? Pelik betul. Post paling last dia pun dah 3 bulan bersawang. Mana dia? Rindu pulak rasanya kat Zack ni. 

Mungkin la agaknya Zack busy dengan study dia. Yalah, dia kan student engineering kat Japan. Aku tak tahu la pulak kan dia tahun ke berapa kat universiti tu. Tapi umur dia dah 24 tahun. Paling-paling pun dia final year. Entah-entah dia tengah final exam tak?? Okay, kita doakan je la kebahagiaan dia kat sana.

To : Zack,

"Where are you? Awak sihat kan? Moga sentiasa sihat di sana. Oh ya, please take note, here you have around 14,200++ orang followers! Satu kuantiti yg melimpah-limpah. Hehhe. (hyperbola jap). Okay, rasanya kan, bukan saya sorang je yang rindu kat post awak. Ramai lagi insan yang tertanya-tanya dan sentiasa menanti kepulangan awak. Mereka semua rindu kat Zack Zukhairi yang selalu memeriahkan dunia Blogspot. Once again, where are you now?? Harap-harap awak kembali secepat mungkin. Biar terubat kerinduan kami blogger-blogger di sini. Salam rindu untuk ZackZukahiri."


Okay, pendek je la pon surat aku untuk Zack nih. Poyo je title "Surat untuk ZACK ZUKHAIRI". Gaya macam nak buat surat berjela-jela. Hehehehe. Macam la Zack baca sangat blog aku nih. Poyo je lebih. Huuuuuuuu.  >____<

p/s : bagi sesiapa yang nak lawat blog Zack nih, search la ini...zackzukhairi.blogspot.com


L.O.V.E

fiefamustapha



4 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life