<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2408197979157526572\x26blogName\x3dBUTTERFLY+oRaNge\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/\x26vt\x3d26825635324453903', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
NUR AFIFAH MUSTAPHA

Knowing me is so nothing. But to know each other in the world of blogging is the best we can do!

:

Friends:
http://miellatoinkz.blogspot.com/

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Mendaki Bukit Uncle Fraser
written on Tuesday, December 7, 2010 @ 6:57 AM ✈


Semoga anda senyum-senyum dan rasa nak pergi ke sini pula selepas anda baca dan tengok gambar aktiviti kami di sini. Mari kita jelajah Fraser's Hill yang dah jarang-jarang orang pergi sekarang ni..... Lets go!



Selamat Datang you all!

*posing ala-ala Cerita Dongeng



Dari kiri : adik sedara, adik sendiri, makcik, adik sendiri.

Terima kasih kerana memeriahkan perjalanan dan aktiviti kita sepanjang berada di Fraser's Hill. Korang sempoiiiiii....



Rumah itu sangat-sangat scary. Macam boleh la kan nak rasa kehadiran tiga empat ekor hantu kat situ siang-siang buta. Aku tak tipu.



Lelaki itu adik sedara aku. Dia tolong tambah garam bagi sedap sikit gambo yang satu ni.




Bagi la peluang kat non-model untuk posing ala-ala model. Haha. Bukan mudah rupanya. Cuma bezanya tak ada catwalk je la kan. *patah pinggang



Ini adik-adik aku. Seriously aku suka foto ini. R.E.A.L.



Boating. Kena kayuh sendiri sampai lenguh kaki. Teknologi dah canggih kat dunia ni. Tak boleh ke bagi enjin biar pengunjung rasa bahagia sikit.



Aku naik kuda ni rasa macam nak terhumban ke tanah. Gila tak suka horse riding. Drive kereta lagi bagus. Kalau lumba pun, boleh ke kuda menang. Ngeeee...



Memanah. Orang memanah aku nak jugak. Dengan skill yang tersangat lah hampeh. Sakit weh tangan! Sumpah aku tak nak main anak panah lagi.



Adik lelaki aku sibuk je. Aku nak posing bow, dia menyelit sekali. Gaya dia something wrong sudaaaaaaa....



Drama Queen sungguh. Tapi credit to my Auntie, this pic looks so alive.



Korang tahu atau tidak akan kewujudan air terjun kat puncak bukit ni? Iya, kat sini ada air terjun yang entah apa nama dia aku lupa. Tapi best. Walaupun tak mandi-manda.




Tamat sudah kisah seharian di Bukit Pakcik Fraser. Aku pun tak faham kenapa orang dah jarang melawat Bukit Fraser ni. Mungkin sebab jalan nak naik ke sini sangat sangat sangat menggerunkan! Gila kan kena drive laju untuk tepati masa sampai ke puncak sebelum kereta dari puncak nak turun pula. Laluan utama dia sangat sempit. Tak boleh selisih kereta. Sebab tu kena bergilir-gilir. Jauh la pulak tu. Gaung sebelah tu tak boleh nak cakap la kan kecuramannya. Tolong lah faham you all.... hanya YANG EXPERT MEMANDU sahaja boleh drive naik ke bukit ini. The End.


L.O.V.E

fiefamustapha

Labels:


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life