<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2408197979157526572\x26blogName\x3dBUTTERFLY+oRaNge\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/\x26vt\x3d26825635324453903', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
NUR AFIFAH MUSTAPHA

Knowing me is so nothing. But to know each other in the world of blogging is the best we can do!

:

Friends:
http://miellatoinkz.blogspot.com/

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Saudi Mega Royal Clock Tower
written on Sunday, October 31, 2010 @ 8:36 AM ✈


( gambar di atas : nampak tak ka'abah yang kecil2 molek kat gambar tu? Serius, damn huge la this tower, guys. Untung sapa2 yang naik haji tahun ni. Wee~ )


Sungguh pada mulanya aku terkejut besau mendengar berita tentang menara jam kedua tertinggi di dunia yang baru mula beroperasi 1 Ramadhan baru-baru ini. Saudi Clock ni memberi tamparan hebat pada BIG BAN yang terletak di London. Sebab apa aku terkejut? Sebab I have never thought what on earth is this real big clock tower do on our TANAH HARAM??? Opsssii! Don't get me wrong, ok. Memang tak salah nak buat bangunan pencakar langit. Tapi apa alasannya terbinanya bangunan semegah ini berhampiran ka'abah.... Well.... aku sebagai umat Islam, tetap juga berbangga. Sebab ini membuktikan dunia Islam juga mampu melangkah lebih maju dari dunia barat. Kan, kan, kan???






huhu. gambar sudah menceritakan segala-galanya. selebihnya korang GOOGLE lah sendiri.

Labels:


2 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life