<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2408197979157526572\x26blogName\x3dBUTTERFLY+oRaNge\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/\x26vt\x3d26825635324453903', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
NUR AFIFAH MUSTAPHA

Knowing me is so nothing. But to know each other in the world of blogging is the best we can do!

:

Friends:
http://miellatoinkz.blogspot.com/

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Oh, geram! Perlu ke LAW dan ENGINEERING clashing.
written on Thursday, December 16, 2010 @ 8:58 PM ✈



Okay, aku tahu tajuk di atas boleh cetus kontroversi. Haha. Mahu mampus aku kena hantam dek mereka yg berkaitan yg baca post ni nanti. Bukan apa, saje nak emo-emo sikit. Biar satu dunia tahu aku dan semua law student kt sini tengah GERAM. (selesai mukaddimah pertama)

Geram betul hati ni memikirkan betapa lemahnya sistem penjadualan di institusi pengajian tinggi kat Malaysia ni. Apa kata kau lantik aku jadi DEAN universiti. Mungkin boleh selesai masalah. Haha. Opppsss. Ini bukan salah Dean la weh. (tamat mukaddimah kedua)

p/s : dalam jadual, law student ada exam pukul 8 pagi kat exam hall. Paper General Principle Of Law 2.


begini al-kisahnya anak-anak....


7.50 am : law student kelam kabut pergi ke dewan exam.

8.00 am : law student nak masuk dewan untuk exam.

8.10 am : pintu dewan tak jugak dibukak lagi.

8.15 am : law student dah berpeluh menunggu di luar dewan.

8.20 : law student naik geram.

8.25 am : wakil lecturer bagi arahan exam delay 9.30 am.


ok, time ni kitorang walaupun dok geram-geram kena delay sejam setengah, tapi tak apa, sabar tunggu jugak. Mana tak geram, rupanya engineering student dah full kan seat dalam dewan untuk paper Maths diorang. Ugh! Di sini jadual telah clashing. Apa yg terjadi sebenarnya? Nanti aku story. Dan law student mengalah. Fine.


9.30 am : law student pergi ke room Annex untuk exam.

9. 40 am : HOD of Law kelihatan bermuka tegang on phone. 

9.50 am : law student diberitahu exam delay next 3 days.


OMG! Double triple damn! Rupanya engineering student ke entah student course apa lagi dah yang ada exam chemistry pukul 10 pagi kat room ANNEX. Memang kesengalan betul lahhhhh. Time ni memang hangen satu badan la semua law student kat sini. Apa punya sistem hancur lebur wei. Ni baru takat mid sem kat foundation yg simple je dah beteraburan sana-sini. 

Okay, lepas tu semua law student balik bilik terus on FACEBOOK. Memang mengamuk sakan la masing-masing. Membebel, mencarut, menangis pun ada! Kau jangan terkejut. Mana tak tension weh. Paper ni lah yg paling berat sekali. Masing-masing tak tidur malam, tak cukup makan, tak pergi class semata-mata membaca segala facts dan cases dalam GPL2 ni. Hampessss betul.


At last, TRUE STORY dia begini. 

Dept Engine inform awal-awal dah kat Big Dept yg engineering student bertambah 100 orang untuk paper di exam hall. Tapi Big Dept tak pulak inform kat Law Dept yg seat dah tak cukup. Memang la clashing jawabnya kannnn....

HAH, KAU FIKIR SENDIRI SIAPA YANG SALAH SEKARANG????


p/s : aku rasa engineering student tak salah. So, sila kembali psang niat bagi sesiapa gegirl yg nak cari boyfriend dak engine. Sekian.



L.O.V.E

fiefamustapha




Labels:


7 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life