<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2408197979157526572\x26blogName\x3dBUTTERFLY+oRaNge\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/\x26vt\x3d26825635324453903', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
NUR AFIFAH MUSTAPHA

Knowing me is so nothing. But to know each other in the world of blogging is the best we can do!

:

Friends:
http://miellatoinkz.blogspot.com/

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Shooting bersama Memey Suhaiza
written on Saturday, May 28, 2011 @ 10:52 AM ✈


~abaikan wajahku yg pucat itu~
-23 Mei 2011-

Oh tidak oh ya oh tidak. Hehe. Iya, mungkin betul orang kata, bagai bulan jatuh ke riba. Entah macam mana tiba-tiba satu group penggambaran datang ke butik tempat aku kerja untuk shooting drama. "Siapa artis?" aku bertanya. "Ada Memey, Ezany, Lydiawati dengan Afzan anak wayang" balas MUA (make up artist) diorang. "Adik tolong jadi extra boleh? Please? Tak susah pun" tiba-tiba Kak Lydiawati muncul. Okay fine aku seperti tak mampu menolak apa-apa bila tengok muka Kak Lydiawati yang beriya-iya mintak tolong...(wahaaha POYO!)



Memey pakai tudung dalam drama ni. Dia lembut orangnya. Mula-mula dia banyak diam. Tapi at last, nampak kemesraan dia. Aku tak pasti lah apa tajuk dia (drama). Mungkin "Cikgu Zara Danisha" ni kot. seperti dalam OH BULAN ni -http://www.selebriti.tv/panas-gambar-memey-suhaiza-bertudung-tukar-profesion-perguruan-3/ Tak pulak bertanya detail. Yang aku tahu, drama ni akan disiarkan Julai ni kat TV2. Disuruh berlakon sebagai owner butik pengantin, aku berlakon je lah. Siap tukar baju dua kali untuk dua scene.

Aku tak lah terlalu excited. Cuma mata aku tak berkelip tengok si Afzan dari Anak Wayang tu. Serious beb, handsome dol bila tengok depan-depan. Suci gila muka. Sudah la dalam drama nak shoot ni dia pegang watak ustaz. Fuhh... nasib baik aku steady sampai habis shoot. Tak ada la dok menggelabah tepi mamat tu. Huhu.

Apa pun, ini semua pengalaman. Simpan sebagai kenangan. Alhamdulillah, dapat rasa jugak la shooting, bertemankan ramai krew, MUA, artis, kamera, lampu terang (entah apa nama lampu yang orang pakai untuk shoot ni) dan banyak lagi. Bayaran???? Oh aku tak demand. Muahahaha... :D

p/s : Gambar ni je yang sempat aku snap. Gambar lain semua tak sempat. Menggelabah balik rumah sebab dah lewat malam time tu. So, chow je terus. Huhu.




with LOVE
nurafifahmustapha


11 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life