<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2408197979157526572\x26blogName\x3dBUTTERFLY+oRaNge\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/\x26vt\x3d26825635324453903', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
NUR AFIFAH MUSTAPHA

Knowing me is so nothing. But to know each other in the world of blogging is the best we can do!

:

Friends:
http://miellatoinkz.blogspot.com/

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Sebuah Kehidupan
written on Wednesday, May 11, 2011 @ 9:27 AM ✈

Salam semua. Terasa sungguh lama tak jenguk dunia belog. Al-maklum lah busy manjang (okay, ini poyo hehe). Hidup era globalisasi sekarang ni semua nak busy. Kau kalau ada masa lapang pun, cari kerja biar busy. Dah busy, membebel pulak penat tak cukup tidur kemenda lagi lah. Separuh jiwa dah sacrificed by works. Apa kejadah aku ni, rasa macam penulisan pun dah tunggang-terbalik. Maap yaa... sekian lama tak mengarang ayat..... =_=



Ni gambar tak ada motif saje aku upload. Bukti yang aku masih sihat sperti dulu kala. Cukup semua hidung mulut telinga kaki tangan (Ya Tuhan, siapa la pun nak pedulik pah oii). Hahha. Sorry merapu.

Btw, SAYA NAK MENTION DI SINI SAYA RINDU SEMUA MEMBER SAYA. So entry ni just nak let you all know yang aku tak lupa korang walau kita berjauhan. Walau dah jarang contact. Soobbsss....sungguh aku rindu lepak enjoy study dengan korang. Tak kira lah member sekolah ke kampus ke. You always there I keep tightly in my heart and mind.


Gambar 1, 2 ,3 : Anggap ini wajah ceria aku berbicara dengan korang ya.

Ni la sahaja masa lapang yang aku ada. Aku hanya sempat layan webcam 2 minit dalam lampu samar-samar. Siang busy kerja kalah lawyer (kalah Karpal Singh mungkin - kang tak pasal kena saman). Nvm, nanti dah sambung study, boleh lepak lagi. Haha.

To : ALL MEMBERS OF MINE

"Demi sebuah persahabatan, jauh mana pun kita melangkah, jangan dilupakan kenangan lampau. Kalau memori indah, molek2 jaga. Kalau memori masam, tinggalkan jadi pekasam. Kalau ada kesumat, buang lah jauh2. Kita dah dua dekad bernyawa atas bumi. Sama-sama bina hidup baru. Ambition tetap nombor satu. Nombor satu untuk dikejar. So I wish you all the best of luck and faith. Apa-apa perkembangan baru, kongsi together-gether okay." ^_^




With L.O.V.E
nurafifahmustapha







4 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life