<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2408197979157526572\x26blogName\x3dBUTTERFLY+oRaNge\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/\x26vt\x3d26825635324453903', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
NUR AFIFAH MUSTAPHA

Knowing me is so nothing. But to know each other in the world of blogging is the best we can do!

:

Friends:
http://miellatoinkz.blogspot.com/

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Babysitting
written on Saturday, March 26, 2011 @ 4:44 AM ✈

-My favourite kid : Damia Faizah 1 year-old-

Aku kini seorang babysitter. Tapi tak tahu lah berapa lama mampu bertahan. Penat ya amat. Tapi dek kerana hati dan rindu dah terikat kat si Damia ni, aku mahu bertahan. Damia sangat manja. Sikit-sikit datang mintak duduk atas riba. Kalau nak susu, suara tak keluar, muncung je lebih. Hahaha. So aku faham la tu dia mintak botol dia. Kalau aku belai-belai baby Amjad (paling kecik 7 bulan), dia cepat-cepat datang and melalak sampai merah muka. Lepas tu, baby Amjad pun dia tolak. Bantal bucuk dia letak kat riba aku and sesedap hati terus baring. Yang baby, terpaksa bersila atas lantai. Hahaha. Damia Damia. Aduiii....

-Yg pandang kamera, name : Ariffin a.k.a Ipin-

IPIN...Dia sorang lagi feveret aku. He's so so cute tak terungkap. Dia kalau nak kiss baby Amjad, memang kena pantau. Kalau tak Amjad boleh lemas. Kang tak pasal-pasal aku apply releven cases bawak masuk court and argue! Ipin dan Damia both kegemaran aku. (demand ke pilih kasih aku ni. Hahaha)


-baby Amjad-

The conclusion here... seriously aku cakap susah jadi babysitter ni. Kalau setakat 5 - 6 orang budak tak apa lah. Ini almost 20 orang semuanya. Aduuuhhhhhhh.....gawat! Tapi bila tengok baby or budak-budak ni semua, terubat segala lelah. Sejuk perut ibu mengandung. Eh, salah. Sejuk mata aku nengoknyerr. :)

p/s : aku tak pilih kasih tau. Percaya lah. Hehe.


L.O.V.E
nurafifahmustapha





3 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life