<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2408197979157526572\x26blogName\x3dBUTTERFLY+oRaNge\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/\x26vt\x3d26825635324453903', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
NUR AFIFAH MUSTAPHA

Knowing me is so nothing. But to know each other in the world of blogging is the best we can do!

:

Friends:
http://miellatoinkz.blogspot.com/

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Taken
written on Monday, March 28, 2011 @ 6:43 AM ✈

-Bagi gambar belakang dulu buat masa ni buleh? Haha-

Officially taken by him. Hahaha. Simple as that. Bila orang tanya macam-macam pasal ni, aku tak larat nak jawab. So, kalau ada yang singgah blog ni, sila take note. :)

Ni ceq nak habaq kat ampa....ceq kali ni serius ni. Tu yang ceq tak kisah nak expose sikit pasai benda ni. Ceq suka dia bukan sebab tiba-tiba ceq nak suka. Kami dah jumpa lama dulu. Ala-ala filem ka drama ka...dah lost contact sat gi lepas bertahun-tahun, jumpa la balik. Ni la ni kisahnya. Lebih kurang laa...

Dia senior ceq kat sekolah dulu. Dia form 5 ceq baru form 1. La ni dah jumpa balik, sakan tak mau lepas peluang dah masing-masing. Hahha. Alamak pasai pa ceq tiba-tiba rasa segan malu ni. Haishh,,,, sudah laa. Ceq dah segan nak cakap lagi pasai ni. Hahaha. Tak apa la, ceq cuma harap this relationship will last long.... InsyaAllah.

p/s : PLAYBOY di dalam gambar tiada kene-mengena dgn yg hidup atau mati. Teehee!


L.O.V.E
nurafifahmustapha


Labels:


4 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life