<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2408197979157526572\x26blogName\x3dBUTTERFLY+oRaNge\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/\x26vt\x3d26825635324453903', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
NUR AFIFAH MUSTAPHA

Knowing me is so nothing. But to know each other in the world of blogging is the best we can do!

:

Friends:
http://miellatoinkz.blogspot.com/

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Sahabat ku nikah muda. Banyak faedah sebenarnya.
written on Tuesday, May 17, 2011 @ 8:59 AM ✈


With all my heart, and all my soul, i will love you till the winds dont blow. Until the oceans turn to stone, my love is yours and yours alone. My love is forever, until forever's gone.



-Alhamdulillah jodoh dah terikat-

Tanggal 1 Mei 2011, Sarah Shahimah, member SMKAKS + UIAM aku ni, selamat diijabkabulkan. Betapa aku terkejut pada tanggal 16 Mei, sebab aku baru tahu. Slooowwwww.. tapi memang sarah tak kecoh-kecoh pun. Siapa yang online FB je la dapat tahu. Aku sungguh tak menyangka akan perkahwinan ini. Siap mencarut damn it kat wall Sarah. Hahaha. Betapa awal dirimu menamatkan zaman bujang........ Whatever it is, I'm glad for you and wish you live happily ever after (aicewahh....macam ayat fairy tale sudaaa).


-berseri-seri raja sehari-


This time aku sokong siapa-siapa yang kahwin muda/awal. Banyak faedahnya, seperti berikut :

  1. Paling penting, kau terhindar dari sebarang maksiat. Sekalipun maksiat hati. Apatah lagi jiwa muda-mudi sekarang yang makin liar dan bebas.
  2. Even kau still study pun, at least suami boleh jadi inspirasi (tengok muka je terus rajin baca buku. Hahaha).
  3. Andai kata termengandung (pregnant) pun, bersyukur... kan zuriat itu pembawa rezeki. Senang kau dapat 4 flat. ^_^
  4. Time dip/degree/master ke whatever, bila dah kahwin awal, tak payah risau-risau dah nak cari calon suami. Focus je kat study.
  5. Mak pak pun lega tengok anak kahwin... tumpang sekaki dapat cucu. Selesai satu tanggungjawab kita pada mereka. Teehee~
.
..
...
....
.....
......
.....
....
...
..
.
.


Nak kahwin jugak bolehhhhhhhhhhhhhhhhhhh?????? Hehhehe.


-Oh alamak, i terselitkan gambar cik abang i pula. Entah mengapa. Huhu-



With L.O.V.E
nurafifahmustapha



9 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life