<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2408197979157526572\x26blogName\x3dBUTTERFLY+oRaNge\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/\x26vt\x3d26825635324453903', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
NUR AFIFAH MUSTAPHA

Knowing me is so nothing. But to know each other in the world of blogging is the best we can do!

:

Friends:
http://miellatoinkz.blogspot.com/

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
bila hiTaM + puTih
written on Sunday, August 8, 2010 @ 8:49 PM ✈

apa jadi bila hitam + putih? kamu rasa apa? hahhhh....ini bukan pasal kulit siapa hitam, siapa putih okeh....bukan pasal Mat America atau Mat Africa yg sorang black, sorang white....bukan!

sekarang kita bercakap pasal ke'abstrak'an baju hitam putih student2 LAW STUDIES di dunia ini. BLACK & WHITE sememangnya lambang keperibadian law student. ecewah. poyo lak. huhu. bukan apa, kami awal2 kena biasakan diri ngan baju warna spt ini. lawyer masuk court pakai warna ni ke ea?? entah. lantak lah. huhu.

gambar2 yg ditayangkan adalah sekadar hiasan. tiada kena-mengena dengan sesiapa ok.



semasa lawatan ke main campus UIA di gombak.


ketika berusaha lari dari mamarazi, kawan aku sempat lagi nak posing jadi diva. aduhaiii. nasib baik kau senyum manis. ^_^


ok. ini sudah pasti menjadi kenangan terindah. (tanpa senyum, aku nmpak begitu garang bukan).


muka2 future lawyers. haha. ops, apsal aku tiada?


aduss. ni kawan yg sengal. namanya GONOX. sungguh dia paksa kami smua bergambar ngan dia kat tepi semak samun pokok hutan mana entah.


see. ini lah jadinya. entah berapa banyak gambar dia nak ambil.


dan aku akhirnya rela mengabdikan wajahku di kamera nokia express musicnya itu. gonox2.


fine la gonox. walaupun sikit muka kau masuk kan, kau tetap bahagia bergambar.


ini lah rakan2 seperjuangan aku di I.I.U.M.


muka yg sungguh lah tak komer_sial. alahaiiii pipah oii.


setakat ni sahaja kisah hitam putih kami di uia. kalau ada kronologi seterusnya, maka akan wujud lah entri ini untuk sesi II. daaaaa.........................



LOVE
fifah mustapha

Labels:


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life