<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2408197979157526572\x26blogName\x3dBUTTERFLY+oRaNge\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/\x26vt\x3d26825635324453903', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
NUR AFIFAH MUSTAPHA

Knowing me is so nothing. But to know each other in the world of blogging is the best we can do!

:

Friends:
http://miellatoinkz.blogspot.com/

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
handphone along rosak la mama.
written on Sunday, June 27, 2010 @ 3:55 AM ✈

mama, hp along rosak again. mcm mana ni mama. dah x boleh dgar lagu. dah x boleh amek gmbar. ouh, malangnya. mp3 samsung along pun rosak jugak. apa ni. smua nak rosak. nak beli hp baru boleh? mp3 baru boleh? smua nk baru. tapi poket kosong nih. hahahaha.

apa gelak2? kelakar ea. aduhaiiiii.....dah la idop pun xmenentu. smua stuff pun ngada2 nak rosak jugak. haiyyyaaa amoiii....lu talak tau jaga itu barang2 baik2. itu hp lu kasi baling hempas banyak kali maaa....itu mp3 lu guna ganas2 smpai button cabut.

tu blom lagi cakap psal study. studies pun nak rosak jugak kah??? aiyooo...memang rosak. sikit punya pemalas kau ni pipah....bukak buku 5minit, kau dah panjat katil. TIDUR. apa ni law student. hancussssss.....patotnya kena besengkang mata baca buku. ni tak, pi ngadap laptop lama2 boleh pulak kau.

ouh, lupa. facebook ngan email pun dah rosak. huhuhu. bapak sedih weyyyh. dah x boleh log in fb & email sendiri. jangan la blog pun nak rosak sudaaa......

diri sendiri pun rosak jugak nih. hancur la sekejap hari tu. tapi dah taubat. INSYAALLAH. rosak hati. rosak iman. nasib baik sekejap je dugaanMU ya ALLAH. syukur seribu syukur. syukur dalam tahajjud cinta ku padaMU TUHAN ku.

apa lagi ea yg rosak?
hmmmm.....so, mama, along nak mulakan dari mana ni eh?
takpe2....along kan indie (bak kata chinta ezyana).
it is ok, it is alright.
i can fight all that.
tapi kalau dah handphone yang rosak, apa yg along nak fight mama?????????


Labels: ,


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life