<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2408197979157526572\x26blogName\x3dBUTTERFLY+oRaNge\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/\x26vt\x3d26825635324453903', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
NUR AFIFAH MUSTAPHA

Knowing me is so nothing. But to know each other in the world of blogging is the best we can do!

:

Friends:
http://miellatoinkz.blogspot.com/

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
AKU MAIN DENGAN API ( amarah )
written on Saturday, June 19, 2010 @ 12:18 AM ✈


GiLA. GiLA. GiLA !!

fuh, geramnyaaa....bleh plak kau hack email & facebook aku yew!!!

mak aiiiih....sakit hati pun x guna dah. apa aku nk wat skang. PASRAH je laaaa.....

salah aku ke??

aku cuma nak lari dari cengkaman kau.

aku x rela la idop ngan insan yang x pernah memahami aku.

ok.  aku tau kau 'sayang' aku.

tapi ni bukan caranya utk dapatkan aku smula.

kau salah langkah. kau silap perhitungan.

at first, aku fikir aku bleh tahan ngan kau.

TAPI AKU SILAP BESAR.

kau siap upload gambar yg x sepatutnya. dis is soooooo crazy. mad.

omaigod! i hate dis feeling....

stop it la JOJOY....

aku tau kau sgt marah kan. 

ucapan slamat tggal dari aku kau balas ngan dendam.

now, kita SATU SAMA.

WOW! best. sukanya aku main game ni kan, kan.

mmang aku suka diperlakukan begini. ( sakit jiwa raga )

hmmm, now puas la hati kau kan. puas. tahniah. thanks.

haish. AKU TAU AKU DAH MAIN NGAN API. 

crazy. trouble. the double trouble game.

*SIGH*






0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life