<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2408197979157526572\x26blogName\x3dBUTTERFLY+oRaNge\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/\x26vt\x3d26825635324453903', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
NUR AFIFAH MUSTAPHA

Knowing me is so nothing. But to know each other in the world of blogging is the best we can do!

:

Friends:
http://miellatoinkz.blogspot.com/

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
home alone? bukan! it's bout shopping alone.
written on Saturday, June 26, 2010 @ 7:35 AM ✈

hari ni aku shopping. tapi shopping sorang2. huhuhuhu. sedih kan bunyiknyer? tapi actually kan, korang akan rasa kepuasan window shopping tu bila korang bersendirian. ni la yg aku nak cerita ni.

siang tadi, aku outing bersama wowon and achinta (both my soulmate, haha). tapi kitorang bepecah kat midvalley. si wowon and chinta entah ke mana entah membontoti balak masing2. hehe. aku pun ada partner gak. kawan skolah dulu. (trima kasih ye awak sbb teman owg kt mid). tapi partner aku ni balik awal dlm kul 2.30ptg ++. dia penat plus mengantuk. so, i have to walk alone laa....

smentara menunggu si achinta ni habis dating ngan pakwe dia, aku pula membuat haluan sendiri. sbb kitorang nak balik kampus sama2. so, nak x nak, aku haruslah bertenggek lama2 kat midvalley tu. habis smua shop aku masuk.


hahahha....betapa indahnya hidup sorang2 dlm gedung yang ada deretan hmpir 130++ shopping lot. itu la midvalley. susunan gmbar di atas adalah antara shopping lot yg telah aku tinggalkan tapak kaki ku. aku sempat dok lepak2 baca buku kat MPH BOOKSTORE smbil menghilangkan lenguh kaki ni. and i didn't buy any book pun. erm, aku ni window shopping memang banyak tapi shopping sikit jer. huhu.

disebabkan masa ada lagi, aku sempat menjejakkan kaki kat the garden mall.
hohohoho. aku pusing2 dlm ISETAN. anyway, garden mall is such a luxury mall. so, it's not that crowded rather than midvalley.

at last, jam menunjukkan pkul 7.00ptg. wow! what the! sangat lah lama aku berjalan seorang diri di midvalley. seriously, kaki aku dah melecet, lenguh and teseliuh.

"hello chinta, where are you? jom kita balik. kang lewat smpai kampus."
"ok, wait pipah. aku ngan ehem2 on the way jumpa kau. tunggu aku kat washroom tadi."
"kita nak balik naik apa, chinta?"
"teksi."
"eyh, MNG ada sale."
"kita usha jap jom."
(huhuuhu. selingan sajer.....)

then, we both headed back to our campus.
around 8.00p.m we arrived.
kesimpulannya, KAMI KELETIHAN tapi aku sangat puas. awwww!

Labels:


2 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life