<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2408197979157526572\x26blogName\x3dBUTTERFLY+oRaNge\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/\x26vt\x3d26825635324453903', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
NUR AFIFAH MUSTAPHA

Knowing me is so nothing. But to know each other in the world of blogging is the best we can do!

:

Friends:
http://miellatoinkz.blogspot.com/

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
ok guys, jom usha apa yg aku masak.
written on Tuesday, July 20, 2010 @ 9:44 PM ✈

sedapnya weh! kalau lah dpt makan hari2 lamb shoulder nih, nyum2...penat aku masak tau....sila la rasa u olsss...


bubur ni aku masak special for weekend lunch. huhu..try laaaa.....


okeh, ada style chef tak?? hehe...dis one rasa dia sedap sbb aku letak teriyaki sos. and lauk ni boleh mkn ngan bubur tadi.

chicken wings aku xsuka makan, tapi masak je la. adek2 demand lebih...uh.


rasa mcm over plak aku snap pic terung sambal nih. xkesah la...yg penting korang kena mkn SAYUR tau. penting utk tubuh yg lebih sehat.

lala lemongrass

ni lala atau kupang...wateva lah...wlaupun aku alergic kat seafood, tp xpe. masak tetap masak...huhu..;p

butterflied prawns in eden

sape2 yg suka udang, sila lah cuba resepi ni yeh....xsusah pun..ni antara yg senang dimasak...


HOHOHOHO....
stop2 la menipu Pipah oiiiiii......


ok2....kalau korang nak rasa resepi aku, boleh contact aku kay.


ok, kau menipu lagi.
HEHEHE...

sory guys,
mkanan atas ni bukan aku yg msk pun....
chef mana ntah yg rajin masak utk aku...kui3~

tapi yg penting,
bagi girls,
kena la rajin masak okeh....
nnti suami ngan anak2 demand kang susah korang...

so, sorry menipu...huhu.

LOVE
fifah mustapha


Labels:


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life