<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2408197979157526572\x26blogName\x3dBUTTERFLY+oRaNge\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/\x26vt\x3d26825635324453903', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
NUR AFIFAH MUSTAPHA

Knowing me is so nothing. But to know each other in the world of blogging is the best we can do!

:

Friends:
http://miellatoinkz.blogspot.com/

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Jatuh Cinta Lagi.
written on Monday, July 12, 2010 @ 12:01 AM ✈



ngaaaaaa...
hah!
ah sudah.....
jatuh cinta lagi.... susah la gini....
hadoiiiiiyaii!

seemalammmm...
cukup aku pasti...
memang tak dpt dinafikan lg....
bapak bedebar2 aku...
rasa nak tecabut jantung melihat kamu....

jiwa raga tergugat mcm kena potong ngan mesin pemotong rumput.
haishhh...ni smua kerana kamu....
betapa rindunya tak dpt tengok kamu hari ini...
gila rindu....
mcm mana ni.....T_T

gelagat & senyum kamu.....
appearance & attitude kamu.....
lirik mata & sentuhan kamu....
agaggaa...
aku dah giler......
aku dah giler sudaa.....

cara kamu berjalan dan bercakap sgt2 menggoyangkan iman ku..
tapi semua tu hanya mimpi semalam....
semalam je kita dpt jumpa face to face.....
itu la pertama kali, itu la jugak yg terakhir...
sobbssss.....

kenapa kita harus ditemukan selewat ini?
sehingga segalanya sekadar drama....
sekarang kamu dah jauh....
dlm mimpi pun kamu enggan muncul....
memang jahat la kamu....
sepatutnya kamu tahu tentang hati aku ni haa...

ye lah....
walau apa pun, kita tak mungkin dpt jumpa lagi....
melainkan aku berusaha mencari kamu di sana....
sebab kita terlalu jauh....

kita jumpa semalam pun face to face depan skrin je kan....
sacarstic betul la.....
tak de duit sgt ke nak jenguk aku kt sini...
paling tak pun hargai la secret admirer kamu nih....
aku tau la kamu penat main lari2 dlm 'KNIGHT AND DAY'...
penat layan si Cameron Diaz lagi.....
pape pun, terima ksih kpd GSC sbb menemukan kita semalam...
aduhaiiiiiiii....TOM CRUISE ku sayang.......

Labels:


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life