<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2408197979157526572\x26blogName\x3dBUTTERFLY+oRaNge\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/\x26vt\x3d26825635324453903', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
NUR AFIFAH MUSTAPHA

Knowing me is so nothing. But to know each other in the world of blogging is the best we can do!

:

Friends:
http://miellatoinkz.blogspot.com/

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
nama saya P-pah. FULSTOP.
written on Saturday, July 3, 2010 @ 3:19 AM ✈



SAYA blogger.
sebab saya dah bukan facebooker.
dulu penah aktif as Friendsterer.
tapi saya x penah begelar mySpacer.
apa lagi Twitterer.
Taggeder penah laaa jugak...
ngahahha.

my name is afifah.
anak pakcik mustapha.
opss!
ouh, entry nih sajer suka2 digarap.
untuk memperkenalkan diri sendiri.
coz i'm a new blogger actually.
dulu hari2 asik5 FB.
tapi skrg FB dah tergendala.
atas sbb2 tertentu.(bg mereka yg tau je la.)
so nyer, saya belajar mnjadi seorang blogger yg baik.
tapi ada 1 kerisauan dlm hati nih.
mcm mana kalau blog saya juga di'hack'nya?
nanti kang terpaksa plak wat blog baru. haish.
sedeyh2...tapi doa2 la jgn smpai terjadi kan.
amiiinn...
~buat masa ni, x ada hati nak wat e-mail or FB baru ok~

awak2 semua.
terima kasih kerana jadi kawan saya.
awak semua sgt baik.
awak semua memahami diri saya yg x sempurna nih.
harapan saya satu :-
moga kita kekal sbg kawan selama2nya ok.
~friends forever~

semua perkara dlm hidup nih ada inspirasi kan?
dlm memupuk minat blogging,
i hav my own inspiration.
anyway, di samping FB yg dah x boleh guna,
(fed up ngan FB sudeyyy.)
IRINE NADIA MARCELLO menjadi inspirasi.
(irine nih gadis blogger yg agak terkenal ngan blognya.)
adik perempuan saya juga,
si MIELLATOINKZ.
(nama adik saya nur kamilah yg dipanggil mell oleh kgkwnnya.)
adik saya yg mula2 blogging dlm umah saya.
tu yg tiba2 semangat nk blogging.

oouuh...kenapa aku ber'saya2' nih!
hahhaaha...hailaaa...
ok2. now i noe, i should do something to change my life wholly.
i want something to boost me.
but i dunno yet what is that.

kalau nak di'list'kan keinginan dlm otak nih,
mahunya bersusun sampai penuh 1 test pad tuh.
antaranya kan,
1. nak dpt pointer 4 flat(ni spt agak mustahil ye.)
2. jadi anak yg sgt2 baik & dpt balas jasa mama abah.
3. nak kahwin cepat2(nak elak wat dosa.haha)
4. nak jadi lawyer sekejap(skjp je sbb nk jd lecturer senanye.)
5. nak rumah banglo 10 tgkat(x mustahikan?materialistiknyer lahaii)
6. dan kereta LANCER yg shanteeekk...(wah!)
yeah ofcoz last but not least,
aku mau berjaya graduate dari IIUM yg indah nih. weee~
~x lupa juga, mahu menjadi seorang hamba ALLAH yg berjaya menjejak syurga~

smpai sini je catatan utk peminat(x malu gler.haha)
ok lah, gudbye GUYS!!
have a nice day the whole life!
SALAM

l.o.v.e
afifah mustapha

Labels:


2 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life