<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2408197979157526572\x26blogName\x3dBUTTERFLY+oRaNge\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/\x26vt\x3d26825635324453903', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
NUR AFIFAH MUSTAPHA

Knowing me is so nothing. But to know each other in the world of blogging is the best we can do!

:

Friends:
http://miellatoinkz.blogspot.com/

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
L.O.V.E - top rank in the search engine
written on Thursday, August 11, 2011 @ 9:19 PM ✈


I believe it is. Yes I do believe that a word called LOVE has its power. Does anyone ever realized this picture I'd uploaded in one of my posts long time ago? Wanna know which post - Please click here

Every time I make a check on the STATS of this Butterfly Orange kan, each time jugak lah aku jungkit sebelah kening and senget mulut. Post yang satu ni langsung tiada comment from people. Tapi dalam hati tersenyum juga. Sebabnya kan, post aku yang bertajuk LOVE T@LK (sekadar cinta ke?) tu kian jauh meninggalkan kadar klik pada post yang lain. Sungguh unfair kan? This particular post kan has reached around ribu-riban punya klik okay. While other posts of mine kan terkedek-kedek nak cecah angka 100. Tengok lah kat side bar aku, post ini tak pernah lari dari tempat teratas. What the...! (apahal banyak sangat 'kan')

Aku bukan nak cakap blog aku ramai follower dan bukan juga nak cakap blog aku famous sampai berduyun-duyun orang datang tengok (entah bila nak jadi famous macam FL or Cik Epal or INM or M.Elena - memang tak lah wei! Haha). Tapi aku nak tegaskan di sini, sesungguhnya perkatan ini....

LOVE
LOVE
LOVE
LOVE
LOVE
LOVE

Okay stop. This word is miracle! Its not the matter of Butterfly Orange's STATS alone, but I am sure that LOVE is a word that people around the world always searching for. And yes, that's the reason why that post of mine became mostly clicked and viewed by those people especially Bloggers.

IT SHOWS THAT YOU AND ME AND THEM, AND ALL KIND OF LIVING THINGS IN THIS WORLD ARE ALL SERIOUSLY DIE WITHOUT LOVE. (sorry sedikit hyperbola di sini)

PEOPLE and LOVE!



0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life