<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2408197979157526572\x26blogName\x3dBUTTERFLY+oRaNge\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/\x26vt\x3d26825635324453903', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
NUR AFIFAH MUSTAPHA

Knowing me is so nothing. But to know each other in the world of blogging is the best we can do!

:

Friends:
http://miellatoinkz.blogspot.com/

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
My Alma Mater
written on Wednesday, September 21, 2011 @ 2:31 AM ✈




I am not going to talk about the alma mater : statue. I just wanna say something about my alma mater : IIUM. Kalau yang tak berapa tahu apa itu alma mater, pakcik google dan atok dictionary boleh tolong. Hehe.

Sepanjang 2 weeks di universiti ni, sebagai seorang pelajar ijazah yang menetap di asrama, aku baru sedar kepentingan BELAJAR. Kepentingan menjadi seorang pelajar. Demi masa depan yang cerah lagi bersinar, apa jua kesusahan yang aku rasakn di sini amat aku hargainya dengan kesabaran yang tinggi menggunung.




Aku sedar perjalananku masih jauh untuk menggenggam segulung ijazah. Tapi dengan kudrat yang ada (aiceewaah), aku gagahi juga kaki ini melangkah ke kelas yang jauhnya (if walking) 20 minit. Demi ilmu dari segala Professor dan Doktor yang mendidik aku di sini. Aku sebenanrnya macam kena culture shock sebab baru terasa diri dah dewasa. Konon duk study baik punya kat universiti. Tapi memang aku nak buat yang terbaik pun. Hhehe. InsyaAllah....




Ni MUSTANG tiba-tiba ni bukan apa. Aku rindu la babe nak pegang kayu hoki. Rindu sungguh. Haishh. Kat UIAM ni ada je Hockey Club under IIUM MUSTANG ni. Tapi entah apa prosedur nak join pun aku tak tahu. MASUM memang tak lah kan. Eh apsal aku berangan tinggi benor. Belajar je la pah oiii.... lagi bagus.



LOVE
nurafifahmustapha




2 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life