<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2408197979157526572\x26blogName\x3dBUTTERFLY+oRaNge\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/\x26vt\x3d26825635324453903', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
NUR AFIFAH MUSTAPHA

Knowing me is so nothing. But to know each other in the world of blogging is the best we can do!

:

Friends:
http://miellatoinkz.blogspot.com/

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
My Masterpiece of Photography
written on Tuesday, August 23, 2011 @ 9:30 AM ✈

Ini hari wa nak cerita pasal benda yang wa suka. Lu suka ambik gambar? Suka tak? Wa kasi tahu lu 85% manusia zaman moden ni suka ambik gambar (memang wa suka cipta statistik). Wa ada minat yang tak berapa nak terpendam, wa minat fotografi. Wa suka snap gambar dan wa suka edit2 gambar. Hasilnya tak seberapa pun untuk tatapan lu. Tapi terbaikkk di hati wa. Wa bukan poyo tau, wa nak kongsi je. Lagipun wa rasa puas and hilang stress bila buat benda2 fotografi ni. Wa tak ada camera mahal pun, Canon ke Nikon ke, wa guna camera handphone je. Tapi demi kepuasan sendiri, wa edit sampai macam ni....(kesian sungguh wa)..

-dapur rumah wa : yang bolat tu bukan gula2 ya anak2-

-stationary wa : nampak love tu? hati wa ada taman beb-

-Taman Setia Alam : tempat wa main tingting dengan adik wa-

-bunga kertas kat rumah wa : pink wa tak berapa suka la pulakk-

-tea table rumah wa yang tak berapa nak lembut : buat sakit punggung-

-Taman Setia Alam lagi : wa paling suka gambar ni sebab langit dua colour-

-kaki wa dengan adik wa : tu tapak main tingting agaknya-

-perfume wa + perfume adik wa = jadi pekasam je lebihnya-


Make your life full of colours and happiness!
You can try your talent in photography,
you can have your own satisfaction,
you do as you wish.
The world is yours then.
^_^


p/s : abaikan penggunaan WA-LU aku ni untuk sementara waktu. Kasar bunyiknya. Saje try. Hehehe.




Labels:


2 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life