<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2408197979157526572\x26blogName\x3dBUTTERFLY+oRaNge\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/\x26vt\x3d26825635324453903', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
NUR AFIFAH MUSTAPHA

Knowing me is so nothing. But to know each other in the world of blogging is the best we can do!

:

Friends:
http://miellatoinkz.blogspot.com/

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Segmen : Lotion untuk kesihatan kulit.
written on Monday, August 15, 2011 @ 10:54 PM ✈



Time aku kerja hari tu, workplace aku sangat lah dekat dengan Vitacare ni. Entah macam mana aku dapat allergic kaki gatal kalau tak masuk farmasi ni hampir everyday. So, agak banyak lah jugak kan aku melabur saham amanah kat situ. Macam-macam aku beli dan di situ lah bermulanya pandang pertama aku dekat lotion. Sebelum ni harrraammm aku nak sentuh lotion. Tapi bila tengok tangan kering/kusam, aku beli jugak la. Try. Ni lah ni, Vaseline special for hand aku rembat. Tapi............. bau dia sangat lah tak tahan! Kuat sangat wanginya! Sampai kalau nak makan, boleh muntah lah kalau bau. (siapa suka bau wangi nak mampus, boleh lah beli..)

Oleh sebab itu, aku pergi lagi ke Vitacare untuk cari lotion lain. Betapa semangatnya aku. Dan akhirnya aku rembat lotion Fruit of the Earth ni. Bau dia sangat takde bau. Faham ke? Haha. Baru lah best dapat lotion macam ni. Nak makan pun okay. Tiada bau yang terlalu mencengkam jiwa qalbu raga. So, aku promote, beli lah lotion ni bagi sesiapa yang tak suka lotion wangi-wangi!




SELAMAT MENCUBA!




4 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life