<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2408197979157526572\x26blogName\x3dBUTTERFLY+oRaNge\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/\x26vt\x3d26825635324453903', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
NUR AFIFAH MUSTAPHA

Knowing me is so nothing. But to know each other in the world of blogging is the best we can do!

:

Friends:
http://miellatoinkz.blogspot.com/

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
E-KAD RAYA UNTUK SAHABAT
written on Wednesday, August 24, 2011 @ 9:01 PM ✈


Tak lama lagi nak raya dah. Lagi berapa hari eh? Kira sendiri. Hehe. Di kesempatan ini, aku nak mintak maaf dari hujung rambut ke hujung kaki jika ada salah silap aku kat korang. Kalau ada buat korang sedih ke kecik hati ke bengang ke tak puas hati ke, AKU MOHON AMPUN MAAF YA SAHABAT SEMUA. Ni buat kad raya awal-awal sebab takut busy nak balik kampung nanti kan. Korang semua pun sama. Hehe. Okay sekarang kita guna e-card online macam ni je senang. Maaf tak dapat nak sediakan kad raya betul-betul untuk korang. Apa pun, setulus ikhlas aku ucapkan SELAMAT HARI RAYA. Pastikan kenderaan balik kampung tu dah elok check, pandu selamat jiwa bahagia (betul ke ayatnya ni?). HAPPY AIDILFITRI SEMUA!!


P/S : heyyy RAMADHAN belum tamat. Masih sempat untuk banyakkan ibadat. Lagi-lagi 10 malam terakhir ni. Jangan sakan raya sangat tauuuuuu. Jangan main mercun (banyaknya pesanan mak ngahh).....



LOVE
nurafifahmustapha



0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life