<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2408197979157526572\x26blogName\x3dBUTTERFLY+oRaNge\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/\x26vt\x3d26825635324453903', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
NUR AFIFAH MUSTAPHA

Knowing me is so nothing. But to know each other in the world of blogging is the best we can do!

:

Friends:
http://miellatoinkz.blogspot.com/

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
Notes for Marcello's
written on Saturday, June 1, 2013 @ 10:01 AM ✈


IRINE NADIA MARCELLO

NOTES FOR YOU :

1)   mula-mula nampak awak di Setia City Mall hari tu, awak nampak lain, sebab maybe pembawakkan budak. Awak nampak sedikit pucat. Tapi tak apa, still a cute mommy-to-be. :)

2)   dalam dunia blogging, saya boleh assume awak antara top-5 famous blogger di Malaysia yang mempunyai blog kategori 'dunia sendiri', bukan business blog, bukan intellectual blog. Which is good actually. Good to see some kind of living that inspires people to certain extent. :)

3)   in fact, now, awak di usia muda, (malah lebih muda dari saya) sudah pun berkahwin OMP! Awak juga masih study di UiTM Melaka kan. Preggy macam mana pun still bersemangat. Okay, sangat memberi ilham. wink***

4)   saya tengok your tummy quite big macam bawak twins. hehe. Nope, maybe because awak kecik molek orangnya. So be strong little girl!

5)   Hope awak selamat lahirkan baby yang cute mute macam awak and your hubby!





lots of love
nurafifahmustapha






0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life