<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2408197979157526572\x26blogName\x3dBUTTERFLY+oRaNge\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/\x26vt\x3d26825635324453903', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
NUR AFIFAH MUSTAPHA

Knowing me is so nothing. But to know each other in the world of blogging is the best we can do!

:

Friends:
http://miellatoinkz.blogspot.com/

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
How To Make A Sweet Escape?
written on Saturday, May 5, 2012 @ 4:07 AM ✈


Since we've had our very own sweet escape yesterday, it should be nice to share on how we did that real SWEET ESCAPE, I guess. Hehe.

-lunch with Spaghetti had been 'expected'-

There are few requirements to 'constitute' a sweet escape :

1) korang mesti dalam keadaan yang sangat stress
2) korang haruslah berada dalam musim timbunan assignment yang melampau
3) mesti sedang menghampiri FINAL exam (less than 3 weeks to go!)
4) bila korang dah lama sangat tak keluar enjoy (around 2 months and more)
5) keputusan nak escape tu mesti lah sangat last minute (kira macam sarung kain batik terus keluar)
6) korang tengah mengidam nak makan bukan-bukan
7) tak payah plan-plan nak buat apa / pergi mana
8) pergi tempat yang korang jarang sangat pergi
9) penuhi segala apa yang korang nak time tu jugak


-dapatkan BIG APPLE utk masuk wayang-

-oh dia paling bahagia dapat BIG APPLE-

-we watched this movie 'THE CABIN IN THE WOODS-

-pusing lah satu KLCC tu penatkan kaki, stress akan lesap-

-melangkah ke SUSHI KING for dinner-

-feeling betul telan sushi and bento banyak-banyak-
-Achinta sampai nak muntah lah-

-last but not least, pergi lah buat muka tak malu mintak foreigner snap gambar untuk anda-

Apa kata korang pergi try buat sweet escape sekali. Perasaan dia lain daripada jalan-jalan or enjoy-enjoy biasa tu. Tapi pastikan lah requirement di atas dipenuhi okay. Tapi SOLAT jangan sesekali korang buat-buat lupa. Sweet escape tak bermakna kena tinggal solat.

Sampai bilik pukul 11 malam terus bersiap sambung buat assingment yang berlonggok tu semula. Kitorang tidur 4 pagi tapi bertemankan Big Apple dan sweet escape before tu, buat kerja pun tak rasa tension dah. ^_^



LOVE
nurafifahmustapha



0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life