<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2408197979157526572\x26blogName\x3dBUTTERFLY+oRaNge\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://butterfly-disismyworld.blogspot.com/\x26vt\x3d26825635324453903', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
NUR AFIFAH MUSTAPHA

Knowing me is so nothing. But to know each other in the world of blogging is the best we can do!

:

Friends:
http://miellatoinkz.blogspot.com/

chitchat:

tagboard here :)

recent update :
PADDINGTON House of Pancakes
written on Sunday, June 23, 2013 @ 7:45 AM ✈




Gambar atas tu Beef Steak, and yang di hadapannya itu sejenis pancake yang berasaskan buah Epal yang digoreng rangup dengan tepung yang macam ada nestum. Sedap tapi pelik. Huahua aku telan saje. Mengada nak cuba benda baru. Dituang pula dengan madu. Menarik.


Pergi few times la jugak kat sini, sebab aku dah addicted. Gambar atas ni pulak aku telan Paddington Spaghetti. Pemanis mulut tu pulak sebenarnya macam lempeng yang mak-mak kita buat tu.  Dalamnya ada buah-buahan dan makan sekali dengan ais krim and madu. Sedap. :)


Ini pula pancake berlapis beef beacon dengan BBQ sauce. Yang ini sumpah sedap! Sila cuba ya you guys.


Budak sorang ni tak sah kalau tak pilih ayam. Ni something like chicken breast with cheese and fries. Sedap!


This one is the sweet and gorgeous chocolate chips pancake, eat well with honey and ice cream.
Boleh menangis lah makan benda ni. Sampai tak sanggup nak telan. Sedap ya amat. T_T

Decorative place, marvelous menu.
Malangnya aku lupa lah pulak nama-nama menu yang aku telan ni.  
Paddington House of Pancake yang aku tahu ada di dua tempat. Satu at The Gardens, Midvalley, and satu lagi at The Curve.
More info - Paddington House of Pancakes

PRICE?
Reasonable. Tapi berpada-pada lah. Manage your budget wisely.
If you guys jenis yang suka makanan (food lovers), so please and please have some 'pledge' here!
Boleh kata aku merayu di sini. Sila lah datang makan di sini korang. Sangat bahagia. Sangat sesuai untuk release tension. TOTALLY. Totally I say.
Ok bye!





LOVE
nurafifahmustapha



0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life